Alle locaties

De locatiedatabank verzamelt sinds 2020 meer dan honderd locaties met een industrieel karakter in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. De locaties variëren van opgeknapte steenkoolmijnen, werkplaatsen, stations en fabrieksloodsen tot ruïnes van kastelen, abdijen, brouwerijen en industriële decors.

Events in een steenbakkerij

In de schaduw van de fabrieksschouw van een vroegere steenbakkerij zijn de ovens opgeknapt. Vandaag geeft de steenbakkerij onderdak aan bedrijfsfeesten, productvoorstellingen en congressen.

Shoots in een vintage technologisch decor

Filmen en fotograferen tussen oude rekenmachines, mechanische boekhoudapparaten en computers.

Ruïne in een bos

Boven een waterbron in een natuurreservaat werd in de negentiende eeuw een paviljoen opgetrokken dat er vandaag volledig vervallen bijstaat.

Aftakking verdwenen spoorlijn

Een aftakking van een belangrijke spoorlijn is al jaren niet meer in gebruik, maar je vindt er wel nog de oude spoorwegberm en een viaduct.

Zaalverhuur in een oude weverij

In de Vlaamse Ardennen werd de eerste gemechaniseerde weverij van kop tot teen in het nieuw gestoken, ze vormt nu het industriële decor voor foto- en filmshoots, bedrijfsevents, productvoorstellingen,...

Teambuilding in een oud fort

Paintballen rond en klimmen op de muren van een militair fort.

Kempens landschap verkennen

Verken het Kempens landschap op een originele manier vanuit een opgeknapte fabriek.

Met een spoorfiets op pad

Treinen rijden er al sinds de jaren niet meer over deze spoorlijn, wel fietsen. Onderweg kan je halt houden aan de ruïnes van een kasteel of een abdij bezoeken.

Verken de databank

Vraag een toegangscode aan waarmee je tot een jaar lang exclusief de locatiedatabank verkent. Je betaalt € 500 (exclusief 21% btw).

Vraag je toegang aan >>